• BIM

  DIGITALISERING SOM DRIVER
  Building Information Modeling (BIM) er svaret på byggebranchens behov for en digital transformation for at tilpasse sig det globale marked. BIM eksisterer ikke alene. Det er en metode, som giver løsninger på konkrete problemer og hjælper specialister med at planlægge, designe, bygge og styre byggeprojekter bedre, hurtigere og med større omsorg for miljø og samfund.

  MERVÆRDI
  Hos ZESO bruger vi BIM til at højne et projekts værdi. Med BIM understøtter vi en tværfaglig tilgang og giver projektets interessenter et vedvarende holdepunkt i forhold til funktionalitet, bæredygtighed, økonomi, æstetik og bygbarhed, og dermed understøtter vi vores HIGH FIVE metode gennem avanceret teknologi, fx løbende beregninger, der automatisk følger designet. Gennem veletablerede rammer anvender vi BIM metoder og processer for optimeret løsninger på hverdagens udfordringer.

  OPERATIONEL TILGANG
  Gennem en yderst segmenteret og velintegreret Research & Development tilgang sikrer vi tilstrækkelig fleksibilitet i BIM på projektniveau og anerkender dermed, at hvert projekt er unikt og skal behandles efter dets specifikke krav. Via at se BIM er et værktøj, som øger vores design kompetencer, holder vi fokus på værdien og bruger de rigtige BIM metoder til det rigtige tidspunkt af den rigtige årsag.

  EMPOWERING PEOPLE
  I ZESO BIM LAB undersøger vi løbende nye muligheder for mere effektive måder at udnytte BIM-teknologi som led i vores designproces. Ved at deltage i BIM netværk og arrangementer holder vi os opdateret med nyeste viden indenfor området. Gennem vores interne ZESO ACADEMY investerer vi i vores medarbejdere og ser dem som et stærkt forretningsværktøj i stedet for et add-on. Vi evaluerer konstant vores teams kompetencer, og dermed sætter vi interne mål og identificerer ny vidensbehov.