DK

År
2021

Emne
Nyindretning af kontorfaciliteter 

Rolle
Arkitektrådgivning

Areal
3500 m2

Bygherre
De Forenede Ejendomsselskaber A/S (DFE)

Samarbejdspartnere
WR Entreprise A/S 
JL Engineering A/S 
Ingholt Consult A/S

Stade
Opført

Sted
Montagehallen, Pakkerivej 6 
2500 Valby


P2 Montagehallen

ZESO Architects har udført en transformation og nyindretning i form af et storrums kontor i den gamle P2 Montagehal, Valby Maskinfabrik. I alt er der tale om 3.500 m2 fordelt på 2 etager med plads til 125-150 medarbejder.  

Hallen er en historisk bygning der har været en del FLSmidth fabriks- og produktionshaller og derfor har et distinkt industrielt udtryk. Et udtryk som der har været interesse i at bevare og inkorporere i de nye lokaler. Det er eksempelvis muligt at se indersiden af den originale facade igennem vinduet inden fra bygningen. Sammenspillet mellem den gamle murstensfacade og de nyindrettede kontorfaciliter er tro mod industrihallens æstetik.  

Udover at det er æstetiske flotte omgivelser at have kontor i, så er den gamle hal også et godt udgangspunkt for storrums kontor fra et funktionelt perspektiv. Med det eksisterende ovenlys og dobbelt høje stålporte i facaderne, har det været muligt at planlægge kontorlandskabet ud fra optimale dagslysindfald. 

Nyindretningen af P2 Montagehallen er en del af en større transformationsproces af Valby Maskinfabrik. Målet er at genoplive de gamle haller og omdanne Valby Maskinfabrik til en ny og harmonisk bydel med bolig og erhverv. Det er en spændende proces, og ZESO er derfor stolte af at have arbejdet på P2 Montagehallen samt en række andre projekter i Valby Maskinfabrik.