DK

År
2022

Emne
Transformation af eksisterende butikslejemål i Lyngby.

Rolle
Arkitektrådgivning

Areal
8.000 m2

Bygherre
Bruun Rasmussen A/S
PensionDanmark A/S 

Samarbejdsparter
EMCON A/S
NCC Danmark A/S
Spangenberg & Madsen A/S

Stade
Forventet ibrugtagning 2023

Sted
Nørgaardsvej 1-3, 2800 Kgs. Lyngby, DK

BRK – Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Ejendommen på Nørgaardsvej 1-3 har indtil nu huset Fogs Bolig & Designhus og står til ombygning inden Bruun Rasmussen Kunstauktioner indflytter. Målet med ombygningen og renoveringen af bygningen er at skabe rammerne for et samlet domicil til Bruun Rasmussen Kunstauktioner og hermed sikre de bedst mulige rammer for deres kunder og medarbejdere fremadrettet.

Projektet blev igangsat med et fælles ønske om at skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby. Udgangspunktet for projektet var at udbygge viden om kunst og antikviteter, ved at samle alle Bruun Rasmussens fagområder og ekspertise under samme tag og herved være med til at skabe fremtidens auktionshus.

Efter ombygningen vil bygningen står klar med en række nye funktioner som bl.a. udstillings-, kontor- og administrationslokaler, samt fotoatelier og lokaler til eftersyn og showroom mm. Udover udstillings-, kontor- og administrationsfaciliteter vil bygningen komme til at huse en stor auktionssal. Der vil både blive afholdt online auktioner samt mere traditionelle og offentligt tilgængelige auktioner i bygningen. Auktionerne vil blive afholdt i den store auktionssal som samtidig fungerer som husets hjerte og omdrejningspunkt. Det er det sted man som besøgende møder som noget af det første, når man træder ind i huset.

Udvendigt etableres nye døre og vinduer tilpasset og i relation til husets mange nye funktioner.