• 1. december / Zeso kåret som Gazellevirksomhed 2016

  ZESO Architects modtog 30. november Børsens gazellediplom sammen med ny titel som gazellevirksomhed 2016. Diplomet gives hvert år til de hurtigst voksende virksomheder i Danmark.

  Ved en festlighed på Tivoli Hotel & Congress Center kårede Børsen årets 1790 Gazeller, som får prisen bl.a. ud fra kriteriet om, at omsætning/bruttoresultat skal være mere end fordoblet hen over de seneste fire årsregnskaber.

  I Danmark er der ca. 300.000 virksomheder og jo større en virsomhed er, jo sværere er det at blive Gazelle. Den typiske gazellevirksomhed har 15 ansatte. ZESO beskæftiger pt. 42 ansatte.

  Børsens ansv. chefredaktør og adm. direktør, Niels Lunde, glædede sig over, at der nu er det største antal gazellevirksomheder siden finanskrisen – og karakteriserede en typisk Gazelle ud fra 3 fokuspunkter, der skaber en god rollemodel-virksomhed:

  • Vær international

  • Opret bestyrelse

  • Digitaliser

  ZESO Architects opfylder og arbejder med at udvikle os inden for alle tre kriterier.

  I kombination med at være en passioneret ejerdrevet virksomhed, er der basis for yderligere vækst.

  Der er grund til at se lyst på fremtiden. Vi takker vores kunder og samarbejdspartnere. Glæder os over vores fremgang, arbejder ambitiøst videre og ser frem til nye samarbejder i 2017.