• 1. februar / ZESO ALLIANCE er en realitet

    Opkøb og konsolidering er ikke det eneste svar på kunders ønske om et forbedret samarbejde i byggebranchen repræsenteret ved én aftalepartner. En fleksibel alliance i et forpligtende samarbejde, der tilpasser sig kundens behov og leverer det, kunden har brug for, giver kunden markant flere valgmuligheder tilrettet netop deres behov. Svaret er ZESO ALLIANCE, som samler alle leverancer under én paraply og sikrer både volumen og specialisering i et fleksibelt format.

    ZESO står dermed bag en ny forretningsstruktur, som sætter scenen for en agil model, der svarer på en foranderlig verdens behov med markedsførende og specialiserede virksomheder knyttet sammen i et tæt samarbejde. En One-Stop-Shopping model, hvor én aftalepartner giver overblik og enkle kommunikationslinjer.

    Torben Juul, CEO Founding Partner: Med etableringen af ZESO ALLIANCE understreger vi med vores dedikation til og etableringen af stærke forpligtende alliancer, at vi leverer de ydelser, som vores kunder har brug for. Som totalrådgiver tager vi ansvar på både projekt-, proces- og samfundsniveau og er konstant bevidste om relationen mellem disse forhold. Denne tilgang styrker samarbejdsrelationer samt vores fælles aftryk på vores omverden.

    Se mere om ZESO ALLIANCE