• 1. februar / Ny ledelse hos ZESO Architects

  Den nye ledelse i Zeso Architects kombinerer kræfter fra virksomhedens stiftelse med stærke profiler, som har haft en stor andel i at definere tegnestuen igennem de senere år.

  Claus Høeg Olsen, stiftende partner og som har bygget tegnestuen op fra bunden, fortsætter som primær partner med fokus på fortsat at sikre tegnestuens høje tekniske niveau. Claus sikrer derved kontinuitet mellem de grundlæggende år og fremtiden.

  Kelly Andrew Nelson fortsætter som primær partner. Kelly har været partner siden 2014 og er ansvarlig for at have opbygget tegnestuens Connectivity ekspertise og forvandlet den til flere realiserede lufthavnsprojekter i Danmark og det øvrige Norden.

  Kristian Weber Thomsen, projektleder og teknisk direktør for tegnestuen, overtager rollen som administrerende direktør, som en naturlig udvikling af hans rolle som halvdelen af den daglige ledelse igennem de sidste 3 år.

  Kristian Weber Thomsen udtaler:

  ”Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen i denne nye konstellation og sammen videreudvikle ZESO Architects med afsæt i virksomhedens grundlæggende værdier og vision.

  Den kommende tid vil vi i ledelsen have fokus på at styrke vores nuværende kompetencer som virksomhed samt planlægge tegnestuens udvikling for de kommende år.

  Vi ser derfor frem til forsat godt samarbejde med vores nuværende kunder og samarbejdspartnere. Nye er også velkomne.”