• 7. marts / Gode takter hos ZESO!

    Hos ZESO Architects har vi i 2021 haft fokus på at sprede vores aktiviteter efter at corona ramte luftfartsindustrien i 2020 og dermed også vores store engagement i netop denne sektor. Nu står vi på den anden side og kan med seneste regnskab se, at vi er lykkedes. Og det med stor støtte fra vores bestyrelsesformand Iben Mai Winsløw. Vi kan samtidig se de gode takter fra 2021 fortsætte ind i 2022.

    Vi har derfor haft mulighed for at forsætte den positive udvikling med Colm Morgans indtræden i ejerkredsen. Vi er utrolig glade for at kunne udvide med Colm, som foruden sine allerede 7 år ved ZESO har baggrund som arkitekt i London, hvilket bibringer ekstra international erfaring. Colm spiller en essentiel rolle for vores projekter i Københavns Lufthavn og lufthavnene i Grønland. Det vil han naturligvis blive ved med – nu i ny rolle.

    ZESO Architects ejes nu ligeligt af Claus Høeg Olsen, Kelly Nelson, Kristian Weber Thomsen og som noget nyt Colm Morgan. Herudover består partnerkredsen forsat af Kim Mangor Frederiksen og Ulrik Sludekilde.