• 17. maj / ENIGMA er åbent!

    ZESO Architects er begejstret over åbningen af ENIGMA museet på Østerbro i København.

    Den ikoniske postbygning ved Trianglen er blevet istandsat, og sidebygningen er blevet transformeret med stilrene og elegante nye facader. Som totalrådgiver i tæt dialog og samarbejde med ENIGMA og bygningsejer JEUDAN, er der skabt nye rammer med en plandisponering, der giver den rette flow- og museumsoplevelse, med rum for både fordybelse og leg.

    ZESO´s bidrag til en vellykket og kompleks bygningstransformation, udløses med en balanceret fremgangsmåde. En fremgangsmåde, der bygger på hands-on erfaring i at tilpasse mulighederne i de fysiske rammer og give dem nye relevante funktioner. Med denne tilgang, ser ZESO uanet muligheder i den eksisterende bygningsmasse, hvad end det omhandler kulturoplevelser eller at puste liv i historiske bygninger som fx projekterne på Vestergade/Frederiksberggade eller i Valby Maskinfabrik.

    Hos ZESO er det seneste transformationsprojekt det tidligere Fog Bolig- og Designhus i Lyngby for Bruun Rasmussen Kunstauktioner, som lige nu er under ombygning. Ejendommen vil skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby, med en forventning om ibrugtagning sensommer 2023.

    Foto: Adam Grønne