• 15. december / Årsregnskab – Vi fortsætter den positive kurs.

  Den positive kurs fra forrige regnskabsår fortsætter. Vores årsregnskab, der går fra 1. oktober 2021 til 30. september 2022, som netop er godkendt af bestyrelsen, resulterer i et pænt overskud.

  Regnskabet for 2021/22 viser en vækst i omsætningen fra 19 millioner kr. til 28 millioner kr. med et tilhørende resultat før skat på 4,4 millioner kr.

  – Det medvirker dermed til en yderligere konsolidering af virksomheden, hvilket vi kun kan være meget tilfredse med, fortæller adm. direktør Kristian Weber Thomsen og takker samtidig bestyrelsesformand Iben Mai Winsløw for uvurderlig hjælp i denne proces.

  Vi forventer samtidig, at 2023 bliver et godt år for firmaet.

  – De gode takter fra 2022 kan vi allerede nu se fortsætte i 2023, hvor det nuværende aktivitetsniveau forventes fastholdt. Vi ser derfor frem til i det nye år at kunne fortsætte og udbygge vores gode relationer til kunder og samarbejdspartnere, siger Kristian Weber Thomsen og uddyber:

  – Fokus i 2022 har været at forsætte den positive udvikling af virksomheden og styrke vores tilstedeværelse i det nordatlantiske område, hvilket er lykkedes med nye opgaver på både Færøerne og i Grønland.

  Vi er samtidig lykkedes med at udvide vores opgaveportefølje i Danmark, hvor særligt opgaver med masterplanning og transformation har været årets højdespringere. Af igangværende projekter kan blandt andet nævnes redesign af kontordomicil på Lautrupsgade på Østerbro i København, nye testfaciliteter for Novo Nordisk i Gentofte og udvidelse af Terminal 3 i Københavns Lufthavn.

  Af faglige højdespring i år kan nævnes det netop påbegyndte design af endnu et lufthavnsprojekt i Grønland, denne gang i Qaqortoq og igen i samarbejde med MT Højgaard International; Færdiggørelse af en meget vellykket transformation af museet ENIGMA i det gamle posthus på Trianglen Østerbro og nominering af Finger E i Københavns Lufthavn til den anerkendte ARCHITIZER A+ AWARD. Finger E er designet i samarbejde med Vilhelm Lauritzen Architects.

  Foto: Adam Grønne Foto