Bliv en del af holdet

Hos ZESO Architects er vi altid engageret i spændende projekter og på udkig efter nye muligheder. I den forbindelse er det naturligvis godt med friske øjne til tegnebordet, som er inspireret og motiveret til at skabe løsninger. ZESO værdsætter en balanceret sammensætning af konstruktører og arkitekter – alle med relevante kompetencer og baggrunde.  

ZESO Architects overordnede arbejdsmetode kommer til udtryk i form af ZESO HIGH FIVE, som danner grundlag for udvikling og realisering af alle projekter. HIGH FIVE består af funktionalitet, æstetik, bygbarhed, økonomi og bæredygtighed og vi sikrer, at alle fem er i spil fra begyndelsen af en proces til det færdige byggeri er taget i brug. 

Skriv til os! 

ZESO Architects modtager meget gerne uopfordrede ansøgninger fra andre, der ligesom os er ambitiøse omkring at designe de fysiske rammer for menneskers liv. Så skriv til os hvis du er studerende, nyuddannet eller flere år inde i din karriere. Der er ingen specifikke krav, men vi forventer du beskriver dine faglige kompetencer og erfaringer samt hvordan du kan bidrage til ZESO holdet. Hos ZESO Architects er der rig mulighed for udfordring og vi tror på en gensidig udvikling mellem medarbejderne og ZESO. 

ZESO Architects er underlagt persondataforordningen (GDPR) og handler ud fra den. Ansøgninger behandles kun af ledelsen og personoplysninger bliver ikke videregivet.  

ANSØG // job@zeso.dk