• CONNECTIVITY / HIGH FIVE

  LAD OS VISE HVAD VI KAN – ZESO Architects har en holistisk tilgang til design med fokus på balance.

  High Five metoden anvendes i lufthavnssammenhæng til at sikre en balance mellem de mange komplekse funktionsmæssige og tekniske krav, og til at skabe et miljø, som beriger passagerernes rejseoplevelse, til at sikre gode arbejdsforhold for de mange ansatte og til at agere som den moderne byport til byen og landet. Afvejningen, som sker i den tidlige High Five screening, afdækker nemlig muligheder for strategisk at tilføje værdi i gennem arkitektur i det enkelte projekt.

  ZESO HIGH FIVE er et værktøj til at skabe balance i lufthavne:

  Æstetik
  ZESO Architects tror på en ærlig æstetik i arkitekturen. Zeso anvender en nordisk tilgang til design og æstetik for at skabe ro og plads for mennesker i det ofte travle og stressede lufthavnsmiljø og sikrer derved, at passagererne og de ansatte har en inspirerende og værdifuld oplevelse i harmoni med den moderne lufthavns mange tekniske og funktionelle krav.

  Økonomi
  ZESO Architects skaber balance mellem bygherrens behov og bygherrens økonomi. ZESO forstår de økonomiske konsekvenser af hvert designtræk allerede i skitseringsfasen, hvilket afdækker økonomisk rentabilitet samt gør bygherren i stand til at foretage kvalificerede prioriteringer og skaber derved værdi for lufthavnen og dens kunder.

  Funktionalitet
  ZESO Architects tegner funktionelle projekter for mennesker og for balanceret liv. ZESO sikrer, ved vores erfaringer og specielle viden inden for lufthavnsdesign, at de mange og ofte meget komplicerede tekniske og funktionelle krav i en lufthavn ikke bare opfyldes, men opfyldes i et helhedsperspektiv.

  Bygbarhed
  ZESO Architects vil gerne bygge, hvad vi tegner. ZESO tænker bygbarhed ind i de allertidligste faser og udvikler en effektiv plan for udførelsen, som sikrer, at lufthavnen altid forbliver i drift og opretholder de strenge sikkerhedsforhold.

  Bæredygtighed
  ZESO Architects tror på et balanceret miljø. ZESO udnytter lufthavnsskalaen med det særlige, store energiforbrug og utilsigtede store forurening, som mulighed